525(49) Andreas Winkelmann "Aklas instinktas"

Andreas Winkelmann “Aklas instinktas”
Mano įvertinimas: 1/3 (1 – nors ir skaitomas, ale vistiek šūdas, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: “Kraują stingdantis psichologinis trileris” pasirodė esąs nuobodus. Gal ir aš išlepusi, juk skaitau tuos detektyvus-trilerius vieną po kito, vieną po kito. Ir daug iš jų nesitikiu, tiesiog, kad įtrauktų, ir kaip sako anglakalbiai – padovanotų gerą laiką.
Skaičiau “aklą instinktą”, bet galvojau apie prieš tai skaitytą knygą. Tai tiek to įdomumo. Nenustebino, neįtraukė, blogietis buvo daugiau mažiau žinomas, pabaiga, kaip visada, tyrėjai neįdomūs, vertimas ne pats geriausias. Ir tiek žinių.
OficialiaiIš vaikų globos namų pagrobta akla aštuonmetė mergaitė. Policija pradeda paieškas ir komisarė Gotlob iš karto pastebi, kad panašus nusikaltimas buvo įvykdytas prieš 10 metų. Ar tai to paties nusikaltėlio darbas? Ieškodama pagrobėjo pėdsakų Franciska susipažįsta su boksininku Maksu, prieš dešimt metų dingusios Sinos broliu. Jį vis dar graužia kaltė, kad tuomet nesugebėjo apsaugoti sesers, todėl boksininkas mielai padeda komisarei ieškoti nusikaltėlio. 
Puslapių skaičius: 336
Knyga iš bibliotekos.
Perskaityta 2013 02 24
[table id=38 /]
1Kainos surinktos 2012 02 24
2Siuntimo kaina = kaina už vienos knygos pristatymą Lietuvoje/į Lietuvą, renkantis pigiausią siūlomą siuntimo būdą.
3Bendra knygos ir pristatymo kaina perkant tik vieną šią knygą.
4Kaina versta į litus pagal valiutos.lt nurodomą kursą.

+ There are no comments

Add yours