522(46) Dominique Sylvain "Samurajaus duktė"

Dominique Sylvain “Samurajaus duktė”
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – nors ir skaitomas, ale vistiek šūdas, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Ką gi. Antras susitikimas su Ingrida ir Lola yra dar sėkmingesnis. Seklių duetas puikus, pakankamai melancholiškas, pakankamai sarkastiškas, pakankamai netradicinis. O ar galėtų būti kitaip kai Lola yra didelė (kūno prasme), pensijinio amžiaus atsistatydinusi policininkė (o kažkada buvo literatūros mokytoja), kuri kaip ir dera doram detektyvui, nevengia gerti gerti ir dar rūkyti. O Ingrida yra masažistė, imtynininkė, striptizo šokėja, svajotoja. Intriguoja?
Autorės piešiamas Paryžius padeda dar vieną dėlionės gabaliuką mano svajonėse. Myliu tą miestą. Miestą milžiną, su bendruomeniniais skersgatviais. Sylvain ir Vargas prikuria man naujų idealų.
OficialiaiJauna mergina Alisė, persirengusi garsia dainininke, iškrenta pro prabangaus viešbučio langą ir užsimuša. Nufilmuota žūtis tučtuojau patenka į televizijos eterį. Kas tai – popžvaigždės mirties inscenizacija paaukojant savo gyvybę, nelaimingas atsitikimas ar šaltakraujiškai suplanuota žmogžudystė? 
Tai išsiaiškinti ryžtasi neįprastas duetas – Ingrida Dizel, dieną dirbanti masažuotoja, o naktį striptizo šokėja, ir Lola Žost, policijos ekskomisarė, vyno ir poezijos mėgėja. Siekdamos išnarplioti šią painią bylą, Lola ir Ingrida turės prasibrauti į politinių manipuliacijų, aistroms vergaujančių žmonių ir pramogų pasaulio užkulisius. 
Puslapių skaičius: 358
Knyga nuosava.
Perskaityta 2013 02 08
[table id=35 /]
1Kainos surinktos 2012 02 09
2Siuntimo kaina = kaina už vienos knygos pristatymą Lietuvoje/į Lietuvą, renkantis pigiausią siūlomą siuntimo būdą.
3Bendra knygos ir pristatymo kaina perkant tik vieną šią knygą.

+ There are no comments

Add yours