509(33) Fred Vargas "Bėk greitai ir ilgai negrįžk"

Fred Vargas “Bėk greitai ir ilgai negrįžk”
Mano įvertinimas: 3/3 (1 – nors ir skaitomas, ale vistiek šūdas, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano nuomonė: Jau regis tikrai paskutinė lietuviška Vargas knyga? Pavadinimas, tai iš tų mano mylimiausių, tad keista, kad praleidau pro akis. Knyga yra iš Adamsbergo serijos vidurio. Tai yra skaičiau ankstesnių ir senesnių (man atrodo, nes nežinau eiliškumo). Buvo blogesnių ir geresnių, bet jau galiu patvirtinti, kad man patinka labai labai. Ir tam patvirtinimui buvo būtinos ir kitos knygos. Viena nesudaro jokio vaizdo. Juk veikėjai malasi maišosi iš knygos į kitą, autorė nesivargina aiškinti kodėl tas šitoks, o anas toks.
Šį kartą nieko necituosiu. Tokia štai paskutinė šių metų knyga. Bėk greitai ilgai negrįžk. O kainų lentelė trumpa. Deficitas.
OficialiaiPasakojimas apie jaunuolį, kuris savo skriaudėjams ryžtasi atkeršyti pasinaudodamas tariama iš motinos paveldėta galia. Šią neįtikėtiną istoriją atskleidžia nepaprasta intuicija apdovanotas policijos komisaras Adamsbergas ir jo kriminalinė brigada.
Puslapių skaičius: 413
Knyga iš bibliotekos
Perskaityta 2012 12 30
[table id=21 /]
1Kainos surinktos 2012 12 30
2Siuntimo kaina = kaina už vienos knygos pristatymą Lietuvoje/į Lietuvą.
3Bendra knygos ir pristatymo kaina perkant tik vieną šią knygą.
4Kaina versta į litus pagal valiutos.lt nurodomą kursą.

2Comments

Add yours
  1. 1
    Remis

    Klausimėlis: ar daug prarasiu, jei po “Mėlynų skritulių žmogus” ir “Išvirkščias žmogus” skaitysiu ne šią (kuri priklauso pagal chronologiją), o kitas dvi – “O Sena teka” ir “Neptūno vėjai”? Nes “Išvirkščią žmogų” tikrai verčiau buvo skaityti po “Skritulių” 🙂

  2. 2
    Salomėja

    Remi, jei tik įmanoma, tai visgi rekomenduoju skaityti iš eilės. Nors pati chaotiškai skaičiau viską.

+ Leave a Comment