325(109) Maksas Frajus "Ugurbado sugrįžimas"

Maksas Frajus “Ugurbado sugrįžimas”
Mano įvertinimas: 3/3 (1 – šūdas, 2 – gera, 3 – super).
Mano nuomonė: atvažiuoju savaitgalį pas mamą, ji pasigiria, kad jau turi naują Frajų, tai aš imu ir šeštadienį ją suskaitau. Per pirmus 10 puslapių stumiuosi sunkiai, tingiu, nenoriu. Po to įsivažiuoju, kaip ir Frajus su visais savo draugais. Ir istorija šį kartą visai intriguojanti. Smagus tas jų gyvenimėlis Echo mieste. Tai kas kokį bjaurų burtininkėlį pametėja, o anas užleidžia baisų apokaliptinį virusą… Tai… O bėdos sprendžiamos parūkant, pašmaikštaujaunt, su merginomis paflirtuojant. Linksma. Rekomenduoju visiems skaičiusiems senesnes dalis.
Oficialiai: Serą Maksą persekioja košmariškas pranašingas sapnas: jis klaidžioja po mirusiųjų miestu tapusį Echą. Siaubingiausia, kad būtent jis neperspėjo apie Ugurbado sugrįžimą. Ir dabar viskam galas… Bet kas jis, tas paslaptingasis Ugurbadas? Ir ar tikrai Makso sapnas pranašingas?..
Puslapių skaičius: 296
Knyga pasiskolinta.
Perskaityta 2011 10 22

4Comments

Add yours
  1. 1
    Nosferatas

    aha, man irgi derėtų pasakyt, pirmi dešimt lapų labaaaaai sunkiai sueina. Kiti dešimt jau lengviau, o tada urzgiu ant kiekvieno bandančio atimt knygą, kad pavalgyčiau ar su jais kur nueičiau.

  2. 2
    Pifedy

    Mane visas šis Makso Frajaus knygų ciklas sužavėjo. Visos knygos puikios, ši irgi nėra išimtis. Mano vertinimas būtų 3/3.Man labai patinka pagrindinis veikėjas, Maksas, patinka visi šios knygos personažai. Tik labai gaila, kad nebėra Techi, “Armstrongo ir Elos” šeimininkės, teliko tik permatomas sidabriškų dūmų kamuolėlis…

  3. 3
    sungitana

    Knygos saunios, bet man nepatinka, jog dabar viena normalia rusiska knygos varianta dalina i dvi lietuviskas: nelieka vientisumo, isbaiktumo jausmo- islaukti dvieju nauju daliu praktiskai tas pats kas Maksui laikytis vandens dietos – Nesuvokiama! O dabr perskaitai viena dali ir gauni laukti kitos… :_( Ir siaip senas knygos formatas man buvo mielesnis, laikydama vaikiskai patrauklia, bet gilaus gyvenimo suvokimo knyga jausdavaisi daug ipatingiau negu laikant susiuolaikinta, ‘ekonomiska’ pakuote… Jei perleistu senu formatu naujausias knygas mielai jas dar karta nusipirkciau …

  4. 4
    Salomėja

    Dėl knygų dalinimo tai ir aš nepatenkinta. O dėl viršelių nesu fetišistė, dzin man, bele dažniau leistų.

+ Leave a Comment