304(88) Sophie Kinsella "Parduotuvių maniakė išteka"

Sophie Kinsella “Parduotuvių maniakė išteka”
Mano įvertinimas: 1/3 (1 – šūdas, 2 – gera, 3 – super).
Mano nuomonė: Turbūt prasčiausia lyg šiol skaityta Kinsellos knyga. Nes vienos gi būna geresnės už kitas ir atvirkščiai :). Pagrindinis veiksmas (neskaitant maniakiško pirkimo) yra organizuojamos dvi vestuvės. Vienas orgnanizuoja Bekės mama, kitas anytas, o ji blaškosi tarp tų ir anų nežinodama, kaip atšaukti vienas ar kitas :).
Šiose maniakės knygose man labiausiai patinka pabaigos. Arba tai, kaip iš pažiūros tokia višta visai protingai išsisuka iš situacijų. Nes vien dėl to, kad yra parduotuvių maniakė, dar nebūtinai višta. Ir turi visai lakią vaizduotę. O šiaip turbūt daugiau šios serijos iš bibliotekos nesinešiu. Tris jau esu perskaičiusi ir to gana.
Oficialiai: Rebekos Blumvud gyvenime – vien staigmenos ir netikėtumai. Ištekėjusi Sjuzi tiesiai į rankas savo geriausiai draugei įbruka vestuvinę puokštę, ir vos po kelių akimirkų Rebekai pasiperša Lukas. O tada Bekei atsiveria tikras svajonių išsipildymo ir nuostabių galimybių lobynas! Nori – vestuves tau iškels Oksšote, bet gali rinktis ir prabangų “Plaza” viešbutį Niujorke – tuo pasirūpins Luko mama. O jei svajoji apie vestuves ir Oksšote, ir Niujorke? Jei iš trisdešimt penkių nuotakos suknelių išsirinkai trisdešimt dvi?
Puslapių skaičius: 336
Knyga iš bibliotekos.
Perskaityta 2011 08 31

2Comments

Add yours
  1. 2
    Salomėja

    Deathblow, tai aš ir skaitau bet kokias knygas. Ir gana tikslingai. Ir tame vien tik teigiamus dalykus matau, o ar yra bent vienas neigiamas?

+ Leave a Comment