286(70) Sophie Kinsella "Trečio dešimtmečio panelė"

Sophie Kinsella “Trečio dešimtmečio panelė”
Mano įvertinimas: 3/3 (1 – šūdas, 2 – gera, 3 – super).
Mano nuomonė: Na ką, manau Kinsella yra geriausia šūdknygių rašytoja. Pora kartų kikenau ir brangusis žiūrėjo gana itartinai. Sugebėjo net intrigos sukurti su ieškomo vėrinio istorija. O dar kaip visada meilė ir įvairios nesėkmės ir socialinės problemos, kurios labai pavydėtinai išsisprendžia. Romanas, apie kurį negalvoji, o tiesiog atsipalaiduoji ir mėgaujiesi. Nors kita šios rašytojos knyga “Ar moki išlaikyti paslaptį” man patiko labiau. Irgi nieko įpareigojančio, tik daugiau juoko.
Oficialiai: Laros vaizduotė visada buvo itin laki.Dabar ji svarsto, ar tik nesikrausto iš proto. Pas normalias dvidešimtmetes su trupučiu merginas vaiduokliai nesilanko! Larai pakanka ir savų bėdų. Neseniai įkurta jos kompanija byra, geriausia draugė ir verslo partnerė pabėgo, ją ką tik paliko didžioji gyvenimo meilė… Ir tuomet apsireiškia ji – Laros antros eilės teta iš trečio dešimtmečio. Kad ir kas būtų ši eterinio pavidalo panelė – merginos vaizduotės žaismas, vizija ar astralas – Lara netikėtai įgyja nepakartojamą draugę, kuri iš esmės pakeičia jos tolesnį gyvenimą.
Puslapių skaičius: 416
Knyga nuosava.
Perskaityta 2011 07 15

1 Comment

Add yours
  1. 1
    Erika

    va va būtent.. kinsella yra geriausia šūdknygių rašytoja. skaičiau jos visas parduotuvių maniakės dalis, ar moki išlaikyti paslaptį ir nepaprastą namų šeimininkę. tai tiek prisijuokiau.. reiks ir šią perskaityt.

+ Leave a Comment