1270(66) Christian Unge „Per vandenį ir ugnį“

Estimated read time 2 min read

Christian Unge „Per vandenį ir ugnį“

Mano komentarai:  Taip, tai vienas keisčiausių trilerių, kuriuos skaičiau pastaruoju metu. Žinote kodėl? Gi jame rinkinys visko, kas neturėtų patikti, bet galutinis rezultatas – pasitenkinimas skaitiniu.

Kas sudarė tą rinkinį, kuris turėjo nepatikti? Nuolatinis pagrindinės veikėjos užkandžiavimas kokainu ir inkščiojimas dėl praeities, kurioje nieko labai tokio svarbaus ir neįvyko. Manau visi patiriam panašius dalykus.

Tačiau ta Tekla, skubiosios pagalbos skyriaus gydytoja, kėlė simpatijas, nes darė, ką norėjo, nepaisant galimų pasekmių. Užkniso priimamajame isterikuojantis tėvelis ? Še tau migdomųjų.

Šis trileris turėjo krūvą šalutinių veikėjų. Kaip tyčia, moteriškoji lytis čia buvo kieta, o vyrai… Na jie tiesiog buvo ir kažkodėl autorius jiems prisiuvo labai keistų savybių. Dar tie visi šalutiniai veikėjai kažką veikė, susitikinėjo ir vieni kitus išdavinėjo, nes priklausė nusikaltėlių, korumpuotų policininkų ir baikerių gaujoms.

Aha, tai kokia trilerio esmė? Kad nežinau, turbūt vieni turėjo išsiaiškinti, gaisre nukentėjusio žmogaus tapatybę, kiti pasistengti, kad jis neprabustų iš komos? Aš suprantu, kad mano atsiliepimas toks painus, aha, specialiai, nes būtent tokia ir knyga. Įvykis po įvykio, nuo vieno prie kito, krimst kokaino, bumt kokiam narkotikų prekeiviui, terkšt kitam. Ir visumoje buvo gerai! Net neturiu su kuo palyginti literatūriniame pasaulyje, bet man čia toks „Ligoninės priimamasis“ su „Bulvarinio skaitalo“ vaibu.

Mano įvertinimas: 3/3 (1 – ne kažką, bet nebuvo ir labai blogai, nepatinkančių knygų aš nebaigiu, 2 – tikrai gera, nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, osom, wow, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Oficialiaičia.

Puslapių skaičius: 432
Knygos kilmė: knygą padovanojo leidykla „Balto“
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook arba Instagram
Knygos žanras:  trileris, kriminalinis romanas

+ There are no comments

Add yours