1262(58) A.R. Torre „Pražūtingos mintys“

Estimated read time 2 min read

A.R. Torre „Pražūtingos mintys“

Mano komentarai: Oi, kaip mėgstu visus tuos naminius, buitinius trilerius! Ir „Pražūtingos mintys“ turi vieną sesę dvynę – „Ponią Periš“. Yra yra visose herojėse panašumo :). Galėtų klubą steigt.

Žiū, knygoje veikia dvi moteriškės. Viena kilusi iš skurdžios šeimos, ištekėjusi už milijonieriaus ir visai neblogai įsitaisiusi gyvatėlė. Kita gi jos kaimynė ir vyro kolegė, labai jau norinti prasimušti. O kelią į viršūnes atvertų tas minėtas patinėlis.

Ir va, viena vilioja, suka uodegą ir bando vargšiuką įsiversti į lovą, kita gi jau tikrai nepaleis iš rankų saldaus gyvenimėlio.

Ir linksminasi abi visą knygą. Nemeluosiu, mėgstu, įsitraukiau, buvo įdomu, kuri didesnė gyvatė. Smagiausia, gerų personažų ir aukų knygoje nėra. Na ok, yra, bet toks blankus, kad pamiršau. O tie blogieji tiek pat patrauklūs, kiek ir atstumiantys, tad viename skyriuje sergi už tą, o kitame jau už aną. Autorė gana sklandžiai laviruoja, vis pakursto lauželį ir nors supranti, kur viskas krypsta, vistiek norisi į kitą skyrių ir dar kitą.

Ar rekomenduoju? Priklauso nuo to, kokias knygas mėgstat, bet jei ieškot kažko lengvo, ironiško, jau girdėto, bet dar nenusibodusio, tai čia pats tas.

Mano įvertinimas: 3/3 (1 – ne kažką, bet nebuvo ir labai blogai, nepatinkančių knygų aš nebaigiu, 2 – tikrai gera, nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, osom, wow, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Oficialiaičia.

Puslapių skaičius: 320
Knygos kilmė: knygą išsimainiau.
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook arba Instagram
Knygos žanras: buitinis trileris

+ There are no comments

Add yours