1166(87) Samantha Downing „Mano mieloji žmona“

Estimated read time 2 min read

Samantha Downing „Mano mieloji žmona“

Mano komentarai: Dar vienas trileriukas. Nebuvo blogas, turėjo potencialą, kuris, deja, iki gali neišnaudotas. Anotacijoje sako, kad ponios ir pono Smitų gerbėjams. Hm, matot, tie Smitai turėjo gerą humoro jausmą, kurio stokojo šios knygos veikėjai.

Kaip jau sakiau, trileris nėra blogas ir vasaros vakarą sukrimsit kaip eilinę ledų porciją. Ne tą, kuri labai skani, bet tą, kurią radot kameroj ir pagalvojot, kad bus gerai, nes į parduotuvę eiti tingisi. Tačiau erzina mintis, kad istorija galėjo būti labai gera. Tiesiog neišdirbta, neišvystyta ir per greitai išvydo dienos šviesą.

Istorija gal nėra labai realistiška, autorė net ir nebandė vadovautis logika. Būtent todėl man trūko to šmaikštumo. Jei jau žudai visus iš eilės, tai turi būti arba smagu (jup, skamba keistai, bet patys suprantat) arba kelti psichologinę įtampą. Ir va. Ne. Vis blaškiausi tarp minties, kad visai įdomu, kuo viskas baigiasi, ir kad nuobodu.

Gyvena sau gana normali porelė, turi vaikų, darbus. Bet truputį nuobodžiauja ir visai netyčia nužudo žmogų. O po to pradeda žudyti tyčia. Nes smagu, nes sukelia jaudulį, nes įneša į santuoką adrenalino. Į santuoką gal, bet skaitytojui – ne. Pabaiga man patiko. Tad tereikia visą istoriją duoti į rankas kokiam cinikui, truputį paredaguoti ir būtų puiki.

Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, bet nebuvo ir labai blogai, nepatinkančių knygų aš nebaigiu, 2 – tikrai gera, nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, osom, wow, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Oficialiai: Mūsų meilės istorija paprasta. Sutikau pribloškiančią moterį. Mes įsimylėjome. Susilaukėme vaikų. Persikraustėme į priemiestį. Vienas kitam atskleidėme didžiausias svajones ir tamsiausias paslaptis. Ir tada atslinko nuobodulys. Mes atrodome kaip įprasta pora. Esame jūsų kaimynai, vaiko draugo tėvai, pažįstami, kuriuos vis norėtumėte pakviesti vakarienės. Visi turime paslapčių, kaip santuoką išlaikyti gyvą. Tiesiog mūsiškė – kad reikia išsisukti dėl žmogžudystės.

PSL: 400
Knygos kilmė: knygą padovanojo leidykla
Perskaityta: 2020 07 19
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook arba Instagram.

+ There are no comments

Add yours